Op zaterdag 20 en zondag 21 april zal in Wetteren Brickmania doorgaan. Dit is een expositie van en voor legoliefhebbers. Geen betere plaats om onze lego club in de kijker te zetten, en daarom heb ik de club ingeschreven. Ik plan plaats te voorzien voor een groter bouwwerk van de club zelf en meer dan genoeg plaats voor de bouwwerken van onze leden.

Dit wil zeggen dat ik de komende lessen een aantal bouwwerken opzij zal zetten om toe te voegen aan ons lego landschap! Ik voorzie plaats voor een kerstlandschap, een strandzicht en … een heleboel bouwwerkjes ongeacht het thema. Ik zal ook bij elk bouwwerkje een plaatje voorzien met de naam van de bouwer en wat er gebouwd is.

Natuurlijk zal ik ook een groot treinspoor voorzien om rond de layout te rijden (misschien zelfs 2 sporen?). Heb je goede ideëen voor de layout? Denk er eens over na en we praten er over tijdens de volgende lego club!

Het zou natuurlijk leuk zijn mocht je de beurs zelf komen bezoeken 🙂 Je mag dan gerust even bij mij komen zitten en dan kan je misschien enkele nieuwsgierige bezoekers een woordje uitleg geven?

Spannend … 🙂